Karl Eirik Steffensen"/>

Signerer to spillere

Angrepsspiller Rune Ertsås og målvakt Lukasz Jarosinski er klare for Alta IF.

SIGNERTE TOÅRSKONTRAKT: Lukasz Jarosinski har imponert på La Manga. I går kveld skrev han toårskontrakt med Alta IF. Også spissen Rune Ertsås er klar for landets nordligste førstedivisjonsklubb.  Foto: Karl Eirik Steffensen

sport

At klubben ønsket å knytte til seg Jarosinski var ingen stor overraskelse. Keeperen fra Polen har imponert stort på La Manga, og ryktene om at andre klubber fattet interesse for sisteskansen etter kampen mot Bryne har sirkulert noen dager. I går kveld gjorde Alta IF-ledelsen slutt på alle spekulasjoner da Lukasz Jarosinski satte sitt navnetrekk på en toårskontrakt.

- Vi er veldig fornøyd med å sikre oss underskriften til Lukasz. Han har vist seg frem som en meget god målvakt her på La Manga, og det er mange flere enn oss som har blitt imponert over hans ferdigheter mellom stengene. Han er en ung keeper som fortsatt har stort utviklingspotensial, så dette er en god signering for oss. Lukasz og Samuel Dirscher vil utfylle hverandre på en fin måte, og konkurransen dem imellom vil gjøre begge til bedre målvakter, kommenterer hovedtrener og sportssjef Rune Berger.

Underskriften til Jarosinski var ikke den eneste kaninen Berger trakk opp av hatten torsdag kveld. Ut av intet offentliggjorde klubben at tidligere Molde-spiss Rune Ertsås har skrevet under for Alta IF. Det var nok en signering som overrasket de fleste, inkludert undertegnede, som ikke har hørt navnet dukke opp i det hele tatt under årets La Manga-opphold.

- Vi har hatt han på radaren en stund, og de siste dagene har arbeidet med å signere han blitt intensivert ganske kraftig. Han ble nylig løst fra kontrakten med den danske førstedivisjonsklubben Velje, og da så vi vårt snitt til å hente han nordover. Han ga oss et endelig ja i kveld, og det er en signering vi har stor tro på. Han har gjort det bra i både Molde og Sandefjord, og har også scoret en god del mål. Vi håper å ha han på plass i Alta i løpet av neste uke, forteller Berger.

Altaposten ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk og lovverk. Vi krever at du bruker ditt egentlige navn og oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger.

Rolf Edmund Lund, ansvarlig redaktør

sport