Sega Ngom til Tromsø

TIL leier El Hadj Sega Ngom fra Alta IF ut året.

Fakta om Sega

El Hadj Sega Ngom er opprinnelig fra Senegal, og spilleren er født 24. juni 1990.

Sega signerte for Alta IF i sesongen 2010.

Han har totalt spilt 39 kamper og scoret 9 mål i Adeccoligaen så langt.

sport

Tromsø IL og Alta IF har kommet til enighet om en avtale der TIL leier El Hadj Sega Ngom fra 1. august til 31. desember 2011. TIL har i tillegg inngått en opsjonsavtale med Alta IF om å kunne kjøpe spilleren, og denne opsjonen må TIL bruke senest 15. desember 2011.

Avtalen mellom TIL og spilleren gjenstår, og denne avtalen vil forhåpentligvis være avklart i løpet av noen få dager. Det melder Alta IF på sin hjemmeside.

- Vi er svært glad for å knytte til oss El Hadj Sega Ngom fra 1. august. Sega er en ung og lovende spiller med et spennende potensial som vi håper vil utvikle seg videre hos TIL. Vi vil også berømme Alta IF for et profesjonelt og godt samarbeid i denne saken, sier sportsdirektør Morten Kræmer.

Tromsø IL og Alta IF ønsker ikke å kommentere innholdet i avtalen da denne er konfidensiell.

- Alta er veldig godt fornøyd med avtalen vi har fått med TIL vedrørende El Hadj Sega Ngom. TIL leier spilleren ut året i første omgang, med god mulighet for at TIL benytter seg av opsjonen på kjøp, sier nestleder i Alta IF Fotballgruppa Bernt Berg.

Altaposten ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk og lovverk. Vi krever at du bruker ditt egentlige navn og oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger.

Rolf Edmund Lund, ansvarlig redaktør

sport