Karl Eirik Steffensen"/>

Åpner hallen i kulda

Tommy Hæggernæs åpner dørene for ungdommene.
sport

- Juleferie og rikelig med kuldegrader er ingen spesielt bra kombinasjon. Da ender det som regel opp med Playstation, tv-serier og generell inaktivitet i stedet for en oppfriskende skitur eller to. Men til og med torsdag denne uka finnes det et tredje alternativ, nemlig gratis trening i Finnmarkshallen. Vi åpner dørene og oppfordrer alle til å benytte seg av tilbudet, sier daglig leder Tommy Hæggernæs til Altaposten.

Fra klokken 9.00 til 15.00 fra mandag til torsdag denne uka kan alle som har lyst dra til Finnmarkshallen for å spille fotball, håndball eller volleyball. Håndballdekket ligger på, så mulighetene er mange for Altas barn og unge.

- Det er for kaldt å gå på ski, så derfor ønsker vi som drifter Finnmarkshallen å komme med en liten førjulsgave til ungdommene i Nordlysbyen. Det blir som å spille på løkka, helt uorganisert idrett i opptil seks timer daglig. Det er bare å finne frem treningstøyet og møte opp. Vi har god plass i hallen, så alle er hjertelig velkommen, understreker Hæggernæs.