Straffespark i verdensklasse

Altas dametrener Rune Repvik satte en meget spesiell straffe under Alta IFs sponsorcup som gikk av stabelen i går.

sport

Administrasjonen og supporterklubben Steinberget spilte 0-0 i semifinalen og kampen måtte avgjøres på straffespark.

Da Alta-treneren stilte seg for tur reagerte flere av klubbens damespillere på utgangsstillingen. Det så nemlig ut som at treneren planla å bruke det dem kalte den yderst svake venstrefoten. Men Repvik overrasket både motstandernes keeper, sine egne damespillere og resten av publikum i Finnmarkshallen da han krysset høyrefoten bak den venstre og klinte ballen i krysset.

– Jeg tok fram mobilen og filmet straffesparket for at jeg var helt sikker på at han skulle bomme. Nå er det nesten så jeg angrer at jeg gjorde det. For dette kommer han helt sikkert til å snakke om i lang tid - også er det jeg som har det faktiske beviset, sier Repviks kompis, og talentutvikler i Finnmark, Vidar Johnsen som festet straffesparket til filmen.

– Jeg må kanskje ta filmklippet med på dagen trening og bruke det som motivasjonsvideo for jentene, sier dametrener Repvik med et smil om munnen.

  • Se straffesparket ved å trykke på spilleren øverst i saken.
Relaterte saker:

Altaposten ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk og lovverk. Vi krever at du bruker ditt egentlige navn og oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger.

Rolf Edmund Lund, ansvarlig redaktør

sport