Karl Eirik Steffensen"/>

Må til ryggspesialist

Tore Reginiussen blir ikke kvitt ryggplagene, og må til en spesialist for å finne ut hva som er galt.

FORTSATT SKADET: Tore Reginiussen er ennå ikke restituert etter ryggskaden han pådro seg i slutten av januar, og mister dermed helgas bortekamp mot Wolfsburg.  Foto: Magne Ek

sport

Som kanskje noen fikk med seg skrev A-sporten i går at Reginiussen trolig er tilbake på innbytterbenken når Schalke møter Wolfsburg på søndag. Det skjer nok ikke. Den skadeforfulgte midtstopperen fra Raipas har fortsatt ikke fått orden på ryggskaden som har holdt han på sidelinja i snart tre uker. Nå skal han undersøkes nærmere av eksperter.

- Jeg blir nok dessverre ikke klar til kampen mot Wolfsburg. Jeg sliter fortsatt med skaden jeg pådro meg på treninga dagen etter oppgjøret mot Hoffenheim, og skal nå til en ryggspesialist for å få sjekket det skikkelig. Jeg må bli helt bra før jeg begynner å spille fotball igjen, sier Reginiussen til Altaposten.

Dermed kan det drøye før altaværingen får sin første kamp fra start for sin nye klubb. Neste mulighet er når Schalke møter Borussia Dortmund hjemme på Veltins Arena neste fredag. Og etter å ha vært ute så lenge er naturligvis sjansene for spilletid små, hvis Reginiussen i det hele tatt blir friskmeldt. Det vil være nok en nedtur for 23-åringen, som har hørt mye bra om lokaloppgjørene mellom Schalke og Dortmund.

- Jeg har forstått det sånn at disse kampene er svært spesielle. De betyr ekstremt mye for publikum, og atmosfæren på stadion skal visstnok være helt utrolig. Det hadde vært moro å få sjansen til å spille en slik kamp, sa Reginiussen da A-sporten møtte han i Gelsenkirchen for tre uker siden.

Altaposten ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk og lovverk. Vi krever at du bruker ditt egentlige navn og oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger.

Rolf Edmund Lund, ansvarlig redaktør

sport