Karl Eirik Steffensen"/>

Debuterte med seier

Tore Reginiussen fikk lørdag sin første opptreden i tysk fotball.
sport

Og nær sagt naturligvis endte det med seier. Schalke 04 slo Hoffenheim 2-0 etter scoringer av Kevin Kuranyi og Lukas Schmitz, og er fortsatt på tredjeplass på tabellen, ett poeng bak serieleder Bayern München og på samme poengsum som Bayer Leverkusen på andreplass.

Reginiussen ble byttet inn etter 73 minutters spill, og var med på å trygge seieren hjemme mot Hoffenheim. Han fikk sjansen både på venstre- og høyreback de minuttene han var på banen. Raipas-gutten klarte seg fint på begge plasser.

- Nervene tok meg litt, men det var en opplevelse å spille foran over 60.000 tilskuere, sa en fornøyd Reginiussen til A-sporten rett etter kampslutt.

Undertegnede var til stede på Veltins Arena lørdag kveld, og har ingen problemer med å skjønne at altaværingen var litt smånervøs da han entret banen. Stemningen på stadion var utrolig bra, og nordmannen fikk en flott velkomst da han løp innpå arenaen.

Les mer om Reginiussens første møte med tysk fotball i mandagens papirutgave.

Altaposten ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk og lovverk. Vi krever at du bruker ditt egentlige navn og oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger.

Rolf Edmund Lund, ansvarlig redaktør

sport