Magne Ek"/>

Dametrener på plass

I går ettermiddag ble det klart at tidligere Fløya-trener Rune Repvik overtar som trener for Alta IFs damelag. Han er tidligere kjent som keeper for blant annet Salangen og Skarp.
sport

Polls PoweredBy MicroPoll


Hør her hva den nye treneren sa til Radio Altas Frank Halvorsen i formiddag.

Rune Repvik trente Fløya inntil han ble enig med klubben om å forlate sin post i september. Årsaken til at han forlot klubben er ikke kjent, men ble i media forklart som en personalsak. Nå kommer Repvik til Alta for å trene Alta-damene i 1. divisjon.

- Vi er godt fornøyd med å få på plass en trener med relevant erfaring som assistent- og hovedtrener i toppserien. Han har jobbet med damefotball i mange år og blir dermed en fin tilvekst i Alta IF, sier sportssjef i Alta IF Rune Berger.

Repvik er tidligere keeper for blant annet Salangen og Skarp. Etter at han selv la opp som keeper har han tatt flere keepertrenerkurs.

- Han skal i tillegg til damelaget ha ansvaret for keeperne på herrelaget, bekrefter Berger.

Repvik kommer trolig til Alta i løpet av neste uke for å hilse på spillerne og se på forholdene i byen, og ventes på plass i Alta på permanent basis på nyåret.

Altaposten ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk og lovverk. Vi krever at du bruker ditt egentlige navn og oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger.

Rolf Edmund Lund, ansvarlig redaktør

sport