Magne Ek"/>

Prøvespiller i Danmark

Både Tromsø IL og Alta IF er interessert i Vegard Braaten. Men nå reiser reisaværingen til Danmark for å prøvespille for Esbjerg.

Vegard Braaten var sist sesong toppscorer i Alta IF med sine 13 mål. 

sport

Hør hva Vegard Braaten sier om prøvespilling i Danmark.

Tromsø IL har tilbudt Altas toppscorer ny kontrakt samtidig som at Alta IF vil strekke seg langt for å sikre underskriften til Vegard Braaten. Reisaværingen var sist sesong på utlån fra Tromsø til Alta og svarte med å bli toppscorer med 13 mål.

Men Braaten avventer alle tilbud. I følge til.no skal spissen i neste uke reise til Danmark for å prøvespille for toppserieklubben Esbjerg.

To serierunder gjenstår før det er vinterpause i den danske superligaen som starter opp igjen i begynnelsen av mars. Esbjerg ligger for tiden på 10.plass, a poeng med de to lagene som er under nedrykkstreken.

På til.no står det videre at Braaten ønsker å gå til en klubb hvor han får tilstrekkelig utvikling og derfor vil velge en klubb hvor han føler seg trygg på spilletid.

Hør hva Vegard Braaten sier om prøvespilling i Danmark.

Altaposten ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk og lovverk. Vi krever at du bruker ditt egentlige navn og oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger.

Rolf Edmund Lund, ansvarlig redaktør

sport