Landslaget neste

Neste år skal Gunnar og Jonas fra Rafsbotn kaste piler med flagget på brystet. I helga avsluttet juniorene årets dartsesong på hjemmebane på RIL-huset – og hentet nesten gullet hjem til Rafsbotn.
sport

Jonas Andersen (16) gjorde jobben sin, men hovedutfordrer Stian Larsson fra sørlandsklubben Wilhelm Tell hadde 14 poeng å gå på, og med semifinaleplass berget han 12 poeng fra norgescuprunden i Alta. Jonas vant finalen og fikk 24 poeng for sin seier i juniorklassen. Dermed endte han bare fattige to poeng bak mesteren.

Gunnar Løkken (15) spilte ikke opp mot sitt beste, og ble nr 5-8 i cupspillet. Dermed fikk han åtte poeng, og tok tredjeplassen i norgescupen.

Jonas har avsluttet sesongen sterkest av alle, og framstår pr i dag som Norges beste dartspiller i juniorklassen. Både han og Gunnar er nærmest garantert å få to av de fire plassene på neste års juniorlandslag. Mentor Roy Sverre Wirkola betegner det i alle fall som «litt rart» dersom rafsbotnguttene forbigås.  • Les mer om dart i Rafsbotn i mandagens papiravis!

Altaposten ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk og lovverk. Vi krever at du bruker ditt egentlige navn og oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger.

Rolf Edmund Lund, ansvarlig redaktør

sport