Erlend Hykkerud"/>

Bryllupskrasj for Norbye

Martin Norbye er ikke med i troppen som reiser til Ulsteinvik i helgen.

SMIS I HYMNENS LENKER: Martin Norbye blir ikke med til Høddvoll i helgen ettersom bryllupsdatoen kolliderer med kampdatoen. 

sport

Hurtigtoget og hans utkårede hadde satt bryllupsdatoen før terminlistene ble satt opp. Det medfører at en av Isak Ole Hættas mest betrodde spillere ikke er tilgjengelig til bunnoppgjøret mot Hødd.

– Vi har vært klar over dette en stund. Datoen for bryllupet var plottet inn for lenge siden. De skulle i grunn ha giftet seg i fjor, men da kolliderte det også med kampprogrammet, kommenterer Alta IF-treneren.

Overvik tilbake

I Martin Norbyes fravær er det muligens Martin Overvik som får sjansen på høyreback. Han er nå tilbake etter nesebruddet mot Moss.

– Selv om Martin ikke blir med til helgens kamp, betyr det ikke at vi må gjøre mange justeringer. Martin Overvik er klar for kamp etter skade. Samtidig er også Jan Egil Brekke tilbake i trening, men han er ikke hundre prosent skadefri. Jeg håper at vi klarer å komponere et slagkraftig mannskap til kampen mot Hødd, forteller Hætta.

Bykamp

I dag reiser Alta IF med både herre- og guttelaget til bykamp mot Hammerfest. Det vil være en kamp hvor de med lite spilletid får vise seg frem.

– De med minst kamptrening vil i hovedsak spille. Det er viktig at de får kamptrening, men også noen av spillerne som spilte på søndag vil få prøve seg. Selv om det er en treningskamp, så ligger det en del prestisje i oppgjøret, avslutter Isak Ole Hætta.