Jan-Erik Steine"/>

Ble for liten

Alta IF kjempet med nebb og klør, men ble ett nummer for liten for Moss.
sport

Startet bra

Alta IF gikk på banen blottet for respekt for Moss, og viste til tider godt angrepspill. Hele to ganger gikk Alta IF i ledelsen på Melløs stadion. Først sikret Magnus Andersen 0-1 etter en keepertabbe av Moss-keeper Andreas Eikum 12 minutter ut i kampen. Moss kvitterte til 1-1 åtte minutter etter skåringen til Andersen, takket være kluss i Alta-forsvaret.

I det 30. minutt la Jan Egil Brekke på til 1-2 på straffe, skapt av en keepertabbe. Fem minutter før pause reduserte imidlertid Moss – etter dagens tredje keepertabbe, denne gang signert Vidar Nogva.

Uforandret

Fattige fire minutter ut i andre omgang gikk hjemmelaget for første gang i ledelsen, 3-2. Alta IF ga seg imidlertid ikke og Diomande Allassane hadde flere sjanser til å få balanse i regnskapet uten hell. Moss var mer effektiv og i det 71 minutt kom det fjerde målet til hjemmelaget.

Stillingen i bunnen av tabellen i Adeccoligaen er imidlertid uforandret etter denne serierunden, for både Kongsvinger og Hødd tapte sine kamper. Alta IF ligger fremdeles nederst på tabellen med sine seks poeng, med Kongsvinger og Hødd over seg med henholdsvis sju og ni poeng.