Karl Eirik Steffensen"/>

Glad for rask revansjemulighet

Bryne kjempet Mads Reginiussen og resten av Alta-spillerne ut av stilen på onsdag. Nå skal 1-3-tapet revansjeres.

VIL TILBAKE PÅ VINNERSPORET: Mads Reginiussen er ikke fornøyd med Alta-lagets innsats mot Bryne. På søndag vil han ha en seier hjemme mot Sandnes Ulf. 

sport

– Jeg synes ikke vi presterte godt nok på Jæren. Såpass ærlige må vi være. Derfor er jeg utrolig glad for at vi får muligheten til å reise oss allerede på søndag. Jeg er veldig revansjesugen og mener at kun tre poeng er godt nok hjemme mot Sandnes Ulf, sier Mads Reginiussen til Altaposten.

Må angripe

Den energiske midtbanespilleren mener at det er lag som Sandnes Ulf som Alta bør slå hjemme dersom klubben skal beholde plassen i Adeccoligaen.

– Det er et lag vi bør ta. Jeg synes at vi har fått vist at vi kan spille jevnt med lagene i denne divisjonen, og vi må tørre å angripe når muligheten byr seg. Hjemme mot Sandnes Ulf kan vi ikke falle så lavt som vi gjorde på Jæren. Vi må stå høyt, presse dem til å gjøre feil og sette sjansene, mener Reginiussen bestemt.

Fikk kjørt seg

Det var også taktikken borte mot Bryne på onsdag. Det fungerte fint de første 15 minuttene av kampen, men så startet Bryne et råkjør som Alta-spillerne ikke hang med på.

– Det er vanskelig å sette fingeren på hva vi gjorde galt på onsdag. Etter en brukbar start mistet vi initiativet, og de kjørte oss skikkelig på defensiven. Vi fikk rett og slett ikke tak på dem. Bryne var mye tøffere enn oss i duellspillet, og det kan vi ikke være tilfreds med.

Hattrick av Borgvardt

To av målene på Bryne stadion kom på tidspunkt som sjelden er gunstige for det laget som havner under. 2-1-scoringen til Allan Borgvardt ble satt inn rett før pause, mens 3-1 kom på frispark to minutter inn i 2. omgang.

– 3-1-målet var et skikkelig slag i trynet. Vi hadde i pausen bestemt oss for løfte oss høyere og trøkke skikkelig til i duellene. Men da scoringen kom var det mer eller mindre kjørt. De var gode defensivt, og gjorde det vanskelig for oss.

Lover revansje

Til tross for onsdagens tap har ikke sesongstarten vært dårlig. Alta har slått både Kongsvinger og Haugesund, og tapene har kommet mot forventede topplag i ligaen.

– Jeg synes vi har spilt god fotball med tanke på hvor sterke lag vi har møtt innledningsvis. Alle våre fem første motstandere var tippet i toppen, så vi har ingenting å skjemmes over. Det er likevel viktig at vi slår kjapt tilbake etter et tap. Mot Sandnes Ulf skal vi reise oss, lover Mads Reginiussen.