Karl Eirik Steffensen"/>

Overvik i startoppstillingen

Alta-trener Isak Ole Hætta gjør kun én endring på laget som slo Haugesund.

TILBAKE PÅ LAGET: Etter to kamper på sidelinja er Martin Overvik tilbake i startoppstillingen. 

sport

Jay Needham er uaktuell på grunn av en kneskade. Det åpner veien for Martin Overvik, som har mistet oppgjørene mot Start og Haugesund på grunn av karantene. Han erstatter amerikaneren i Altas midtforsvar. Det er også den eneste endringen som blir gjort foran kveldens kamp.

– Jeg setter stor pris på spillere som presterer når de får sjansen. De som startet mot Haugesund viste at de virkelig ønsker å spille, og dermed gir jeg dem fornyet tillit, sa Hætta på dagens spillermøte.

Det betyr at Alta IF starter med følgende 11 spillere i bortemøtet med Bryne:

Vidar Nogva – Martin Norbye, Martin Overvik, Thomas Andersen, Jan Egil Brekke – Vegard Knudsen, Aziz Idris, Mads Reginiussen – Magnus Andersen, Vegard Braaten, Jan Tommy Haugli

Sterk benk

Emmanuel David, Diomande Alassane, Said Nordnes, Ole Mathis V. Hætta og Per Arne Østgård starter på benken.

– Å ha så allsidige og dyktige fotballspillere på benken er en enorm trygghet for oss i trenerapparatet. Dette er spillere som kan komme innpå og avgjøre en kamp, både offensivt og defensivt, mener Hætta.

PS! Kampen mellom Bryne og Alta IF starter klokken 19.00, og oppgjøret overføres direkte på Radio Alta. Sendingen på 106,9 begynner én time før. Rune Østlyngen og Karl Fredrik «Kille» Røsland er kommentatorer på Bryne stadion.