Magne Ek"/>

– Måtte slenge litt med leppa

Da Haugesund fikk straffespark benyttet Vidar Nogva muligheten.
sport

– Jeg har spilt med Stian Johnsen i Aalesund. Da jeg skjønte at han skulle ta straffen så måtte jeg slenge litt med leppa, sier keeperhelten Vidar Nogva.

– Jeg sa til han at jeg etter mange treninger sammen med han viste akkurat hvor han kom til å skyte. Og det gikk jo bra, sier Nogva som reddet straffesparket fra sin tidligere treningskamerat.

Meget billig

Dommer Jonny Ditlefsen var i overkant snill med Haugesund da han i første omgang tildelte dem straffespark etter at Jay Needham satte inn en klokkeren takling innenfor 16-meteren.

– Det var absolutt ikke straffespark. Jay er klart foran og tar ballen før Haugesund-spilleren. Men når dommeren vurderte det som han gjorde så var det veldig deilig å redde den, sier Vidar Nogva som i Altaposten blir kåret til banenes beste spiller.

– Det får dere vurdere, dere som har betalt for å mene. Men jeg synes selv at det gikk greit og det er godt å holde nullen. Hele laget sto på og kjempet sammen så dette var en lagseier, sier Nogva etter 1-0-seieren over FK Haugesund.Les mer om kampen i mandagens papirutgave av Altaposten.