Karl Eirik Steffensen"/>

Ingen panikk i Alta IF

Tre måneder før seriestart er fortsatt Aziz Idris eneste nye spiller i Alta-stallen.

BLIR ALTA-SPILLER? Efe Ehiorobo gjorde det bra under treningsoppholdet før jul, og vil trolig bli tilbudt kontrakt med Alta IF.  Foto: Karl Eirik Steffensen

HØYAKTUELL: Ole Aleksander Ulvestad er fortsatt høyaktuell som ny midtstopper i Alta IF.  Foto: Karl Eirik Steffensen

sport

– Ingen krise, fastholder sportssjef Rune Berger overfor Radio Alta.

Mange på blokka

Men Berger innrømmer at han gjerne skulle hatt et par spillere til på plass før avspark i de første treningskampene i månedsskiftet januar/februar.

– Vi har mange spillere på blokka. Noen kommer til og noen faller fra. Det viktigste for oss er at vi finner de rette spillertypene, og ikke får panikk bare fordi andre lag henter inn forsterkninger, kommenterer Berger.

Vil unngå stress

Han håper og tror at Alta IF kan presentere noen nye navn i løpet av kort tid.

– Vi vil jo gjerne ha spillerstallen komplett så snart som mulig, og jeg har tro på at vi har noen nye på plass før treningskampen borte mot Asker 2. februar. Man blir gjerne mindre grundig når man begynner å få dårlig tid, og det ønsker vi å unngå.

Ulvestad får kontrakt?

Etter det Altaposten kjenner til kommer Alta IF til å tilby både Ole Aleksander Ulvestad og Efe Ehiorobo kontrakt. Begge var på prøvespill i klubben før jul.

– Vi er relativt nær et par signeringer, men jeg ønsker ikke å kommentere navn før alt er klart. Vi holder også øynene oppe for det som skjer etter at det internasjonale overgangsvinduet stenger 31. januar. Da kan det dukke opp et par interessante navn, uten at det er noe vi har basert oss på, avslutter Rune Berger.

Altaposten ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk og lovverk. Vi krever at du bruker ditt egentlige navn og oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger.

Rolf Edmund Lund, ansvarlig redaktør

sport