Andreas vant NM-gull

Taekwondotalentet fra Alta imponerte stort i årets norgesmesterskap.

TIL TOPPS: Andreas Søraa Moe (t.h.) vant NM-gull i taekwondo denne helga. Her er han fotografert sammen med Cecilie Foss Westgaard og Geir Carlsen.  Foto: Ole Christian Povenius

sport

Lørdag sikret Andreas Søraa Moe fra Alta taekwondoklubb gull i mønster i klasse junior herrer. Didrik Krog fra Bærum, Aleksander Fortun fra Drammen og Jack Phillip Eilertsen fra Trondheim ga Søraa Moe hard kamp om NM-tittelen, men måtte til slutt innse at det ikke var noe å gjøre med den talentfulle altaværingen.

Også i klasse junior damer ble det edelt metall på en av Alta taekwondoklubbs utøvere. Her sikret Pia Mathilde Andersson sølv - kun slått av Selma Øyen Li fra Ål. Ifølge NRK var det flere finnmarkinger som gjorde seg bemerket med sterke resultater i norgesmesterskapet, som i år arrangeres i Tromsø. Alta stiller med totalt syv deltakere i NM.

Altaposten ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk og lovverk. Vi krever at du bruker ditt egentlige navn og oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger.

Rolf Edmund Lund, ansvarlig redaktør

sport