Medaljedryss i NNM

Altas taekwondoutøvere imponerte i helga.

STERK LAGINNSATS: Utøverne fra Alta og resten av regionslaget i Finnmark gjorde sine saker meget bra i årets NNM.  Foto: Ole Christian Povenius

sport

Alta Taekwondoklubb stilte med syv utøvere i årets nordnorske mesterskap, som gikk av stabelen i Bodø lørdag og søndag. Totalt var det hele 150 deltakere på plass, men det hindret ikke altaværingene å sette sitt preg på mesterskapet. Gjengen fra Nordlysbyen kapret seks medaljer - to gull, to sølv og to bronse. I tillegg fikk en av Alta-deltakerne en bestemannspremie med seg hjem.

- Andreas Søraa Moe tok gull i både sparring og mønster, Mai-Linn Johannessen kapret sølv i mønster og Geir Carlsen ordnet sølv i sparring. Carlsen sikret seg også en bronsemedalje i mønster. Den siste bronsen gikk til Marius Radem i sparring. Andreas fikk bestemannspremien for sine to gull i juniorklassen, en meget sterk prestasjon, forteller Ole Christian Povenius i Alta Taekwondoklubb.

Petter Nilsen, Matilde Andersson og Cesilie F. Westgaard deltok også i mesterskapet og gjorde det bra i sine klasser. Men det holdt ikke til en pallplassering denne gangen. Anita Romsdal var for øvrig med som dommer, mens Ole Christian Povenius deltok som reise-/lagleder, får A-sporten opplyst.

Altaposten ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk og lovverk. Vi krever at du bruker ditt egentlige navn og oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger.

Rolf Edmund Lund, ansvarlig redaktør

sport