"Vil du 'Stenge buret etter Vikdal'? Årets herrelag søker målvakt med ambisjoner da ingen av fjorårets målvakter blir med videre pga av jobb og utdanning. Alta IF sitt herrelag har som mål å spille kvalifisering for 1.divisjon sesongen 2014/15 og trener som et lag på høyeste nivå. Hvis dette høres ut som noe for deg ta kontakt med trener Ken Ingebrigtsen."

Slik lyder "annonsen" som Alta IFs håndballgruppe har lagt ut på deres facebooksider. Foreløpig ser det ikke ut som at klubben har fått napp, men kanskje skjer det noe de nærmeste dagene. Eller klarer de å lokke Erlend Vikdal til å gjøre et nytt comeback..?

– Det er klart at dette ikke er noen ønskesituasjon for oss. Det med Facebook kan virke som en fleip, men vi håper faktisk at etterlysningen vil gi resultater. Det er mange målvakter i Nord-Norge, men ganske få som fortsatt spiller aktivt. Kanskje kan vi klare å få en eller flere av disse i gang igjen, sier hovedtrener Ken Ingebrigtsen til A-sporten.

Øivind Schmidt Holst skal både jobbe og studere fra høsten av, og har ingen mulighet til å bli med videre. Sindre Breda fortsetter politiutdanningen et annet sted, mens Håvard Helgesen ikke ønsker å satse videre med A-laget.

– Vi hadde håpet at Håvard ble med videre, men han har sagt klart ifra at han er lei. Så akkurat nå står vi på bar bakke. Med kort tid igjen til seriestart er det klart at det haster litt. Vi har vært i dialog med flere målvakter som vi vet holder et høyt nivå, men ikke fått ja fra noen. Jeg vet ikke nøyaktig hvordan, men vi er nødt til å løse dette på en eller annen måte, forteller Ingebrigtsen, som skal lede troppene i kamp allerede i cupen om to uker. Da kommer Lillestrøm på besøk.