Jan-Erik Steine"/>

Stenges før helga?

Årets scootersesong kan være over.

SOMMER PÅ VENT: Det er fortsatt full vinter på fjellet. (Arkivfoto)  Foto: TV Nord

nyheter

En kjapp telefon til Alta kommune i formiddag – for å sjekke hvor lenge scooterløypene holdes åpen denne våren – ga følgende svar;

«Løypene er åpne til og med fredag 4. mai.»

Det er fremdeles «full vinter» på fjellet og flotte forhold i enkelte scooterløyper, spesielt de som ligger høyt. Likevel kan det se ut for at årets scootersesong er over fra og med midnatt 4. mai. Men det finnes håp.

Alta kommune arbeider i skrivende stund med å se om noen av løypene kan holdes åpen etter fredag. Om så skjer, og hvor lenge det da er snakk om, blir ikke avklart før senere i kveld, eller i morgen formiddag.

Dersom du vil være på den sikre siden og ta en siste tur før du pakker vekk doningen, bør du kanskje be sjefen om fri i morgen. Eller du kan følge med på www.alta.kommune.no, og sjanse på at det blir forlengelse.

Altaposten presenterer en oppdatering i morgendagens avis.

Altaposten ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk og lovverk. Vi krever at du bruker ditt egentlige navn og oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger.

Rolf Edmund Lund, ansvarlig redaktør

nyheter