Londal får gjennomgå på naken-nettsted

Rabbababb-gjengen fra Hammerfest slakter sykehusliste-toppen: - Hvor jævla sprengt i hodet må man være, skriver nettstedet.

FÅR PASSET PÅSKREVET: Sykehus-general Raymond Londal får høre det på nettet.  Foto: Jarle Mjøen

nyheter

Hammerfest-nettsiden Rabbababb ble kjent i media gjennom sin friske julekalender med damer i minimal bekledning kort tid før jul.

Gjengen bak siden var også nylig i fokus i Finnmark Dagblad med et påstått pornotilbud til en av jentene i kalenderen. Dette ble avvist som bløff i ettertid.

Henges ut

Nå har nettsiden hektet seg på sykehussaken.

Sykehus-general Raymond Londal får følgende beskrivelse på nettstedet:

«Hvor jævla sprengt i hodet må man være for å faktisk ta på seg skylapper store nok til at man faktisk prøver å komme seg på tinget eller whatnot med en eneste jævla sak? Det er krig i verden, vær så snill!».

Hevder å ha svaret

Skribenten på rabbababb-nettsiden mener imidlertid å ha svaret på hvorfor Hammerfest bør beholde sykehuset, og lister opp en rekke grunner.

Londal får også andre stempel av nettstedet:

- Kaptein Londal, aka Kaptein skylapp er totalt blind for alle andres saker enn sin egen, og det får han til å framstå nærmest som en religiøs fanatiker, og ingen liker å gi religiøse fanatikere noe som helst, fastslås det.

Har Jansnes

Det pekes videre på at Alta allerede har det sykehuset man trenger, nemlig Jansnes.

- Alta har allerede det eneste sykehuset de trenger, Jansnes, om fasilitetene er gode nok til å ta imot og behandle Kaptein Londal er usikkert, men der må det være rom for at vi fra Hammerfest kan bli med på ett slags spleiselag så han får den beste hjelpen penger kan kjøpe, skriver nettstedet Rabbababb.

Londal lar seg imidlertid ikke vippe av pinnen selv om han kalles for «sprengt i hodet» av nettsiden. Tvert om ser han humoren i innlegget.

- Jeg ser humoristisk på dette og tåler dette, fastholder han overfor Altaposten.

Altaposten ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk og lovverk. Vi krever at du bruker ditt egentlige navn og oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger.

Rolf Edmund Lund, ansvarlig redaktør

nyheter