Matfestivalen gjenoppstår

Gladnyhet til alle matelskende finnmarkinger.

MAT FRA FINNMARK: Borealis Matfestival fyrer opp kjelene igjen. (Arkiv)  Foto: Aina Dahl

nyheter

Borealis Matfestival gjenoppstår og utvides fra to til tre dager. Torsdag 7. mars fyrer eksklusive matprodusenter fra hele fylket opp kokeapparatene og holder det gående til lørdag 9. mars.

Borealis Matfestival ble startet i 2006 og det ble seks matfestivaler før det ble en pause i 2012. Men, i år blir det matfestival igjen for alle matentusiaster i hele Finnmark. Alta Event har vært teknisk arrangør for arrangementet i alle år, og nå er det klart at selskapet overtar hele festivalen etter Alta Næringsforening som dessverre ikke hadde kapasitet til å gjennomføre Alta Matfestival.

- Alta Matfestival passer godt inn i vårt konsept. Vi har mye erfaring på dette området og gleder oss til å arrangere festivalen igjen. Vi har tatt en ringerunde til mange flere småskalaprodusenter i Finnmark og fått meget god respons på at festivalen gjenoppstår. Dette er en bra arena for de mindre produsentene å vise seg frem på og selge sine produkter. Finnmark har ufattelig mye spennende å by på og det gjemmer seg mange interessante produsenter rundt om i fylket vårt, opplyser Stig A. Eliassen i Alta Event.

Alta Event har allerede fått ti påmeldinger til festivalen og som tidligere vil festivalen arrangeres på parkeringsplassen P3 i Alta sentrum.

Her kan du lese om festivalen da den ble arrangert første gang i 2006

Altaposten ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk og lovverk. Vi krever at du bruker ditt egentlige navn og oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger.

Rolf Edmund Lund, ansvarlig redaktør

nyheter