Magne Ek"/>

Vist fram på fotballskolen

I dag ble Ville Taulo og Toni Lindberg presentert som Alta-spillere. De har stor tro på at plassen kan berges.

  Foto: Magne Ek

nyheter

De 26 år gamle finlenderne Ville Taulo og Toni Lindberg blir Alta-spillere og ble i dag presentert foran 200 unger på fotballskolen. Begge er sikker på at plassen i Adeccoligaen kan berges.

- Det er mange talentfulle unge spillere i klubben og nivået er i utgangspunktet bra selv om resultatene ikke har vært de beste. Men jeg er trygg på at vi gjennom å jobbe hardt sammen de siste månedene av sesongen skal berge plassen, sier midtbanespilleren Ville Taulo som har lang erfaring fra finsk toppserie og i tillegg har vært å prøvd seg litt i utlandet.

Toni Lindberg er enig.

- Vi er kommet hit for at vi har tro på laget og klubben. Det som har skjedd kan vi ikke gjøre noe med så vi skal se framover og det viktigste fokuset nå er kampen på søndag, sier Lindberg.Kan bli klare

Papirene er sendt inn til forbundet og både spillerne selv og trener Rune Berger håper de kan bli spilleklare før Bryne ankommer Finnmarkshallen søndag.

- Vi har et håp om det ja, men kan ikke garantere noe, sier Berger som i dag også får en ny spiller på prøvespill.

- Senegaleseren Souleymane Ndiaye er kommet i formiddag og skal trene med oss noen dager. Han er en spiss litt annerledes enn de vi har. Han er fysisk sterk og skal være en god avslutter og god inne i boksen, sier Berger.

Ndiaye (20) kommer fra Academy Mawade Wade i Dakar og har nettopp vært på prøvespill i Vålerenga. Kantspilleren Sulaiman Sesay Fullah fra Sierra Leone trener fortsatt med klubben, men det er fortsatt ikke tatt noen avgjørelser om man skal hente spilleren til klubben.

Toulo og Lindberg har i første omgang signert på en kontrakt som varer ut sesongen.

Altaposten ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk og lovverk. Vi krever at du bruker ditt egentlige navn og oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger.

Rolf Edmund Lund, ansvarlig redaktør

nyheter