Magne Ek"/>

- Jeg har aldri opplevd maken

J16-kaptein Marit Clausen har spilt EM-kvalik, men aldri opplevd maken til det hun opplever i Alta.

  Foto: Magne Ek

nyheter

Det norske J16-landslaget tapte 0-2 mot Nederland på Coop-arena i går, men kaptein Marit Clausen klarte ikke å unngå å smile etter kampen.

- Den mottakelsen vi opplevde på flyplassen var helt enorm, og den stemningen som var på tribunen i vår første kamp har jeg aldri opplevd maken til på en landskamp. Jeg spilte EM-kvalifisering med J17-landslaget i Hamar i vår og det var ikke i nærheten, sier kaptein Marit Clausen som til daglig spiller i Toppserien med Trondheims-Ørn.

- Alt rundt dette mesterskapet er også mye større enn det jeg har opplevd tidligere, legger hun til.

Nederland vant gårsdagens oppgjør etter to scoringer i sluttminuttene. At ikke Nederland scoret tidligere kan Norge takke keeper Cecilie Fiskerstrand for. Langevåg-jenta hadde mange flotte redninger, spesielt før pause da gjestene presset som verst.Les mer om Åpent nordisk mesterskap i Altaposten tirsdag.

Altaposten ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk og lovverk. Vi krever at du bruker ditt egentlige navn og oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger.

Rolf Edmund Lund, ansvarlig redaktør

nyheter