Hanne Larsen Hajdari"/>

Forferdet hytteleder

Leder i Bollo hytteforening, Gunn Johansen, synes det er trasig at hytteeierne raserer naturen i Bollo.
nyheter

– Jeg har sett det med egne øyne og jeg synes det er helt forferdelig. Hvis ikke hytteeierne begynner å ta hensyn til lover og regler så ødelegger vi området, sier Gunn Johansen som mener at de som skal bygge hytte bør klare å planlegge byggefasen til vinteren slik at naturen tar minst mulig skade.

– Ikke så langt

Johansen medgir at hytteeierne også etter endt byggefase fortsetter å bruke sin nye selvlagede og ulovlige vei, for å slippe å gå fra tilrettelagte parkeringsplasser. Latskap mener Johansen.

– Det burde ikke være noe problem å gå. Det er tross alt ikke så langt, sier hun.

– Kjenner reglene

I strid med miljøsjef Jon-Håvar Haukland så mener Johansen at kommunen ikke automatisk bør føye hytteeierne og gi dem adgang til å bygge vei inntil hytta.

– Når man kjøper hytte så kjenner man til reglene og burde klare å akseptere og følge disse, mener Johansen.Altaposten ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk og lovverk. Vi krever at du bruker ditt egentlige navn og oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger.

Rolf Edmund Lund, ansvarlig redaktør

nyheter