Tom Skoglund"/>

Reiselivshjelp fra irsk MGP-håp

Irske TV-seere blir med sitt MGP-håp på Finnmarksbesøk.
nyheter

Som en del av oppladningen til Melodi Grand Prix har den irske MGP-delegasjonen bestemt seg for å ta en tur til Alta. Irenes håp foran musikkonkurransen, Niamh Kavanagh, tar med seg irsk presse på en dagstur til nordlysbyen.

Her får den irske delegasjonen oppleve Alta, med hundekjøring på Holmen og lokal mat i Sorrisniva. Dessuten får de en smakebit på samisk musikk ? samt besøke en reindriftsfamilie.

Beate Juliussen og Nordnorsk reiseliv har i samarbeid med blant andre Origo, Sapmi Music og Kautokeino kommune valgt å kjøre et profileringsarrangement i Oslo under Grand Prix. Målet er at enda flere skal få opp øynene for eksotiske Nord-Norge og Finnmark.

- Vi er veldig glade for at Niamh Kavanagh vil komme nordover selv om det kun er for en dag. Nå jobber vi for å få satt sammen et passende program. Vi har samme utfordringer på transportsiden som alle andre reisende både på vei og i luften, men vi krysser fingrene for at ting faller på plass etter hvert, sier Juliussen i en pressemelding.

Juliussen ser stor markedsføringsverdi i å få medieoppslag som følge av presse- og visningsturer, og er påpasselig med å takke de som på én eller annen måte er involvert;

- Disse turene er alltid et spleiselag og et samarbeid der noen stiller sin arbeidskapasitet til rådighet mens andre bidrar med rene penger eller produkter. Det er slik vi kan skape resultater, påpeker hun.

Altaposten ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk og lovverk. Vi krever at du bruker ditt egentlige navn og oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger.

Rolf Edmund Lund, ansvarlig redaktør

nyheter