Rune Østlyngen"/>

Betaler ikke for prepping

Bollo hytteforening og Sorrisniva har fått nok. Snart kan løypeprepareringen i Bollo være historie.
nyheter

– Tor Kjetil Wisløff brukte fem timer og 120 liter diesel på prepareringen mandag denne uka. Når under halvparten av medlemmene i hytteforeningen betaler for denne servicen, sier det seg selv at dette ikke går lenger, sier Erlend Lillemoen, styremedlem i Bollo hytteforening.

Bollo-humpene tilbake?

Foreningen har tidligere oppfordret også andre brukere av scooterløypa gjennom området til å bidra.

– Ikke en gang en brøkdel av de som ferdes i området med scooter bidrar slik at traseen kan holdes i stand. Jeg tror de fleste husker hvor humpete det var før foreningen i samarbeid med Sorrisniva tok tak i problemet og begynte å preparere løypenettet. Neste vinter kan humpene være tilbake, sier Lillemoen etter årsmøtet i hytteforeningen. Der var de fleste enige om at folk må begynne å ta ansvar for kostnadene, ellers må tilbudet kuttes helt ut.

Kutter ut Romsdal

Bare 88 av medlemmene i foreningen har betalt 500-lappen det oppfordres til å bidra med.

– Det er langt under halvparten av hytteeierne i området. Blir det ikke bedre veldig fort, vil løypepreppinga ned til Romsdal bli lagt ned allerede i vinter. Vi betaler da tilbake pengene som de som ferdes på denne strekningen har betalt inn, påpeker Lillemoen.

– En møtedeltaker oppsummerte situasjonen tydelig. Han sa: «De som bruker scooterløypa og ikke betaler, burde skjemmes når de kjører der», forteller Lillemoen

Han oppfordrer hytteeiere, caravanfolk og andre brukere av løypenettet i Bollo-området til å lese om prosjektet på bollo.no.

Altaposten ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk og lovverk. Vi krever at du bruker ditt egentlige navn og oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger.

Rolf Edmund Lund, ansvarlig redaktør

nyheter