Rune Østlyngen"/>

Betaler ikke for prepping

Bollo hytteforening og Sorrisniva har fått nok. Snart kan løypeprepareringen i Bollo være historie.
nyheter

– Tor Kjetil Wisløff brukte fem timer og 120 liter diesel på prepareringen mandag denne uka. Når under halvparten av medlemmene i hytteforeningen betaler for denne servicen, sier det seg selv at dette ikke går lenger, sier Erlend Lillemoen, styremedlem i Bollo hytteforening.

Bollo-humpene tilbake?

Foreningen har tidligere oppfordret også andre brukere av scooterløypa gjennom området til å bidra.

– Ikke en gang en brøkdel av de som ferdes i området med scooter bidrar slik at traseen kan holdes i stand. Jeg tror de fleste husker hvor humpete det var før foreningen i samarbeid med Sorrisniva tok tak i problemet og begynte å preparere løypenettet. Neste vinter kan humpene være tilbake, sier Lillemoen etter årsmøtet i hytteforeningen. Der var de fleste enige om at folk må begynne å ta ansvar for kostnadene, ellers må tilbudet kuttes helt ut.

Kutter ut Romsdal

Bare 88 av medlemmene i foreningen har betalt 500-lappen det oppfordres til å bidra med.

– Det er langt under halvparten av hytteeierne i området. Blir det ikke bedre veldig fort, vil løypepreppinga ned til Romsdal bli lagt ned allerede i vinter. Vi betaler da tilbake pengene som de som ferdes på denne strekningen har betalt inn, påpeker Lillemoen.

– En møtedeltaker oppsummerte situasjonen tydelig. Han sa: «De som bruker scooterløypa og ikke betaler, burde skjemmes når de kjører der», forteller Lillemoen

Han oppfordrer hytteeiere, caravanfolk og andre brukere av løypenettet i Bollo-området til å lese om prosjektet på bollo.no.