Vidar Kristensen"/>

Sikter mot 462 millioner

North Energy forventer at emisjonen som starter i morgen vil bringe inn et sted mellom 178 og 462 millioner kroner.
nyheter

Den ekstraordinære generalforsamlingen vedtok 21. januar å utstede mellom 7,125 millioner og 14 millioner aksjer i forbindelse med den forestående børsnoteringen på Oslo Axess. Det er fastsatt et indikativ prisintervall for emisjonen på 25 til 33 kroner per aksje. Det skal gi mellom 178 og 462 millioner kroner inn i cash.

Første handelsdag på Oslo Axess forventes å være 5. februar 2010, betinget av at selskapet oppfyller de vilkår for notering på Oslo Axess som fastlegges i børsstyremøtet torsdag.

– Vi har mottatt oppmuntrende tilbakemeldinger på selskapet og lisensporteføljen gjennom vår innledende dialog med investorer i Norge og utlandet. Tildelingen i TFO 2009 har dessuten vist at North Energy blir tildelt andeler i attraktive lisenser på lik linje med etablerte oljeselskaper. Emisjonen gir North Energy finansiell styrke til å gjennomføre vårt ambisiøse boreprogram samt vurdere andre gode forretningsmuligheter, sier Erik Karlstrøm, administrerende direktør i North Energy, ifølge en melding fra selskapet.

Altaposten ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk og lovverk. Vi krever at du bruker ditt egentlige navn og oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger.

Rolf Edmund Lund, ansvarlig redaktør

nyheter