Rolf Edmund Lund"/>

På jakt etter sommerhilsen og blinkskudd

Altaposten sparker i gang sommerkonkurranse.

SEND EN HILSEN: Kita Eilertsen og Maria Rasmussen ber om sommerhilsen og bilder til fotokonkurransen. 

nyheter
  • Har du en sommerhilsen? Eller et bilde til Altapostens årvisse sommerkonkurranse?Har du blinkskudd til fotokonkurransen? Send mail til redaksjonen@altaposten.no
  • Har du sommerhilsen på sms eller mms.? Skriv kodeordet aphilsen og send til 2097.
  • Per brev Altaposten, Pb 1193, 9504 ALTA.

– Alle setter pris på en sommerhilsen. det behøver slett ikke være en bursdag, men bare at man har lyst til å sette pris på hverandre, forklarer Kita Eilertsen og Maria Rasmussen. De håper mange sender inn SMS eller MMS. Kodeordet er som tidligere aphilsen som sendes til 2097. – Bare sett i gang med en gang, forklarer journalistene som er i sommerstemning.

Sommersidene

Mandag går startskuddet for Altapostens populære sommersider, der journalistene også farter rundt for få samle inn sommerprat og drømmereiser.

– Hvis det er noen som har en drømmereise de vil formidle, er det fullt mulig å sende inn tekst og bilde til Altaposten. Da må man begrunne og utdype hvorfor de vil nettopp til denne destinasjonen, opplyser de. Redaksjonen@altaposten.no er adressen hvis noen har drømmereise eller gode forslag til sommerlige saker.

Send inn bilder

Altapostens fotokonkurranse pleier å bli en knallhard kamp mellom mange hundre dyktige hobbyfotografer. Interessen har vært enorm. I stedet for at bildemengden hoper seg opp mot slutten, håper redaksjonen at man allerede nå sender inn blinkskuddene sine.

– Bare kom i gang så raskt som mulig, oppfordrer penneknektene. Som tidligere er premien en digitalt kamera, men det er også mulig å få utstyr for tilsvarende verdi. Bildene kan også her sendes inn til redaksjonen@altaposten.no . Papirbilder kan sendes inn til Altaposten, Pb 1193, 9504 ALTA.