Leter etter mørkhudet mann etter overfallsvoldtekt

Politiet gikk torsdag ut med beskrivelse av det de tror er mannen som voldtok en 21 år gammel kvinne.

I ALTA SENTRUM: Politiet etterforsker det som skal være en voldtekt ved innkjøringen til parkeringsanlegget i Parksenteret.  Foto: Tom Skoglund

nyheter

Politiet valgte torsdag morgen å gå ut med flere detaljer i saken der en 21 år gammel kvinne ble overfalt og voldtatt ved nedkjøringen til parkeringshuset under Parksenteret natt til søndag. Hendelsen har hendt mellom 01.50 og 02.00 denne natta.


Kvinne overfalt og voldtatt midt i Alta sentrum

Ei kvinne i 20-årene ble natt til søndag overfalt og voldtatt på Alta sentrum.

Altaposten var i kontakt med etterforskningsleder Svein Erling Mikalsen onsdag morgen. Han kan fortelle at politiet har utarbeidet en beskrivelse av mannen:

Etterforskningsleder ved Alta lensmannskontor, Svein Erling Mikalsen.  Foto: Tom Skoglund

– Følgende beskrivelse er gitt: Det er snakk om en mørkhudet, afrikansk mann, med mørkt hår som var i cirka fem centimeter lange fletter, eller lignende. Han hadde på seg en hvit jakke, type college-jakke, uten hette men med glidelås foran. Han hadde blå jeans, og var mellom 175 og 180 centimeter høy. Han antas å være mellom 20 og 30 år gammel.

Har ingen vitner og ingen mistenkte

Tross få spor setter politiet inn store ressurser på å finne voldtektsmann.

– Vi er interessert i alle opplysninger som kan bidra, og ber eventuelle vitner om å ta kontakt på 02800 dersom de har opplysninger i saken, sier etterforskningslederen.

– Saken håndteres fortsatt fra Alta lensmannskontor, vi har høy prioritet på etterforskningen, sier Mikalsen.

Altaposten har fjernet mulighetene for å kommentere på saken.

Altaposten ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk og lovverk. Vi krever at du bruker ditt egentlige navn og oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger.

Rolf Edmund Lund, ansvarlig redaktør

nyheter