Jarle Mjøen"/>

Skattes bort fra Alta

Skatter og avgifter tvinger kvinne til å flytte fra Alta.

SKATTES VEKK? Alta-dama Anne Gerd Paulsen ber folk i Alta protestere mot økt eiendomsskatt og signere en protest på nettstedet www.neitileiendomsskatt.no. 

nyheter

Anne Gerd Paulsen frykter at eiendomsskatt og høye kommunale avgifter vil tvinge ho til å flytte fra hjemkommunen med familien.

– Det er jo uhørt at folk – gamle altaværinger som meg sjøl – skal tvinges ut av sine hjem, og eventuelt også ut av bygda på grunn av knallharde kommunale skatter og avgifter. Det er sikker greit med økt eiendomsskatt for dem som tjener godt og har store ressurser, men hva med alle oss andre? er den klare meldingen fra Anne Gerd.

Rammer usosialt

Hun liker dårlig at det er sosialistene i Alta som går i front for å utvide eiendomsskattegrensene og øke satsene. Selv har hun mangeårig medlemskap i SV, og regner seg selv som sosialist.

– Jeg synes at eiendomsskatt, som er en flat skatt rammer hardere jo mindre du tjener eller har av ressurser, passer dårlig som Ap og SVs sosialpolitikk. Tenker ikke SV og Ap i slike baner? spør Paulsen.

Anne Gerd hevder at hun som SV-medlem aldri er blitt invitert på et eneste møte i partiet for å diskutere skatt, avgifter og kommuneøkonomi.

– Er det riktig at en så viktig sak, en så viktig del av politikken, kun skal avgjøres av eliten og partistyrene i våre to store parti på venstresiden?

Les hele saken i dagens Altaposten.