En rett Høyre fra Venstre

To Høyre-profiler er nå klare for Venstre.

FRA HØYRE TIL VENSTRE: Arnt Ivar Pedersen var sentral for Høyre som utreder og tallknekker i en rekke saker. Nå går han til valg for Venstre.  Foto: Jarle Mjøen

nyheter

Ved siste valg stilte Arnt Ivar Pedersen som ordførerkandidat for Høyre. Midt i perioden meldte han seg ut, eller ble presset ut, noe det er ulike versjoner på. Pedersen har fortsatt i kommunestyret som uavhengig representant, men har i praksis fulgt Venstre i politikken. Nå er overgangen til Venstre endelig bekreftet gjennom nominasjonen hvor Pedersen er å finne på 25. plass.

En annen sentral Høyre-politiker før forrige valg har også fått et nytt politisk hjem i Venstre. Raymond Londal ble på årsmøtet, med akklamasjon, valgt til ny leder i Alta Venstre. Han overtar etter Thomas Vordal.

– Alta Venstre er et aktivt og trivelig parti med fokus på god og helhetlig politikk. Venstre har hatt fin fremgang senere år. Alta Unge Venstre er på plass. Økonomien god og Trine Noodt er ordførerkandidat. Som leder blir det en hyggelig oppgave å bidra til tidenes beste valg for Alta Venstre, sier Londal.

Han er også nummer to på Venstre-lista og den eneste som sammen med ordførerkandidat Trine Noodt er kumulert.

Her er Venstre-lista:

1. Trine Noodt

2. Raymond Londal

3. Eilert Isaksen-Warth

4. Kjersti Bang

5. Per Tore Bech Nygård

6. Julie Povenius

7. Leif Gøran Wasskog

8. Marit Johnsen

9. Asbjørn Danielsen

10. Lisa Haug

11. Tommy Hæggernæs

12. Hilde Wenstad

13. Thomas Vordal

14. Hanne S. Pedersen

15. Hans Jørgen Strøm

16. Sølvi Kristin Pettersen

17. Helge Kaspersen

18. Merete Bergly

19. Per Olav Solbakken

20. Katarina Bellika

21. Roar Volden

22. Elin Malene Berg

23. Sivert Isaksen-Warth

24. Kjell Arne Johansen

25. Arnt Ivar Pedersen

26. Håvard Fagerhaug

27. Bendik Dahlslett

28. Jostein Vaskinn 

Altaposten ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk og lovverk. Vi krever at du bruker ditt egentlige navn og oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger.

Rolf Edmund Lund, ansvarlig redaktør

nyheter