– Tidenes julegave til distriktsbygdene

Alta Kraftlag satser titalls millioner på gi distrikts-Alta fiber.

Økonomisjef Odd Levy Harjo og direktør i Alta Kraftlag, Per Erik Ramstad, sier at det for kraftlaget som en hel-lokal bedrift er svært viktig å ta samfunnsansvar, noe fiberplanene etter deres mening tilsier. Syv distriktsbygder får i løpet av 2020 fibertilknytning.   Foto: Jarle Mjøen

nyheter

Styret i Alta Kraftlag har gjort investeringsbeslutninger som vil gi syv distriktsbygder fibertilbud. Hva utbyggingskostnadene konkret er anslått til, har direktør Per Erik Ramstad og økonomisjef Odd Levy Harjo ikke lyst til å offentliggjøre. De bekrefter at det er snakk om investeringer i et tosifret antall millioner kroner. En som er langt mer konkret på verdien for lokalsamfunnene er bedriftseier og korsnesing, Albert Vekve.