– De lager fantastisk stemning for oss lyttere hver eneste dag, sier Iselin, 30-åringen som bare går under navnet supperlytteren til Radio Alta.

Gledelig overraskelse

Trioen Rune Østlyngen, Merete Arnesen og Martin Hovden ble tatt helt på senga i morges, da Iselin stakk innom med julestjerna til de tre «stemmene».

– Vi gjør bare jobben vår, så jeg vet ikke helt hvor fortjent det er, men veldig hyggelig er det i hvert fall, sa radio- og tv-sjef Merete Arnesen, da blomsten ble delt ut en halvtime før sendingen ble avsluttet tirsdag formiddag.

Humor og engasjement

Etter at hun ble mamma første gang, har Iselin vært fan av lokalradioen.

– Det er noe med å høre lokale stemmer og temaer vi kjenner igjen. Man føler rett og slett at man blir kjent med de som formidler underholdning og konkurranse hver dag, forteller Iselin, som også har klart å få gubben Steinar til å bytte ut P4 med lokalradioen.

Iselin synes radio er et godt alternativ når man er hjemme med barna, ettersom man da kan være i bevegelse med ulike gjøremål og samtidig få med seg kjente stemmer.

– De har masse humor og er flinke til å skape engasjement, sier superlytteren, som har syv krus, derav ett som dessverre gikk i knas. I tillegg har hun vunnet mange kinobilletter.

– Jeg må tåle litt mobbing for at jeg er vel aktiv, men det lever jeg godt med, flirer Iselin, som skapte ekstra god stemning i studio med «heltene» i formiddag.