– Jeg spurte om hun var hjemme for å prate litt. Men hun vet ikke at Altaposten er her for å gi henne en julestjerne, forteller hun lurt mens hun banker på døren til Annegret Mohr.

Viser stor omtanke

Jørgensen mener at det ikke er tvil om at Mohr fortjener en julestjerne og skrev til avisen:

– Hun har vært her for alle oss i familien og vært både en god støttespiller og familievenn i både oppturer og nedturer. Særlig er hun utrolig snill og god med min demente bestemor.

– Snillere dame tror jeg ikke finnes. Hun er et fantastisk menneske, med et hjerte av gull. Så hun fortjener absolutt en julestjerne, skrev Jørgensen til Altaposten.

Uforventet

Mohr ble veldig overrasket når hun så at det ikke bare var Eli Marie som sto i døren. At hun skulle få en julestjerne var ikke i hennes tanker.

– Vi har jo en del felles prosjekter så det var det første jeg tenkte på når hun ringte meg og spurte om jeg var hjemme. Men at hun skulle foreslå meg til Altapostens julestjerne, det slo meg ikke i hele tatt, sier hun.

Ydmyk

Mohr har kjent bestemoren til Jørgensen i langt tid som forretningsforbindelser. Det hun har gjort i den siste tiden mener hun bare har vært hyggelig.

– Jeg synes nå ikke at jeg har gjort så mye, sier hun mens blomsten overrekkes.

– Jo, det har du, skyter Jørgensen inn.

– Men det er uansett koselig å kunne få være med å bidra med noe, legger Mohr til.

Takknemlige

Jørgensen setter utrolig pris på alt Mohr lot bestemoren få bo hjemme hos henne. Mohr synes at det skulle bare mangle og forklarer at det har vært en vanskelig tid for alle.

– En føler seg jo ganske så maktesløs når det skjer sånt som med hennes bestemor. Men man kan prøve å være tilstede, prate og holde ved like. Når jeg da er borte så mye som jeg er så kunne hun likeså godt få lov til å bo her. For å prøve å gjøre ting lettere, forteller Mohr om den siste tiden.

– Jeg har allerede fått mange gaver og brev fra familien allerede, men det her hadde jeg altså ikke regnet med overhodet, forteller hun med et bredt smil.