– Jeg ble fryst ut fra første stund

Nektet å bli filmet sammen med «Charter-Rannveig».

NEKTET FILMING: Etter en kort stund på Gran Canaria, nektet Rannveig Heitmanns reisefølge å bli filmet sammen med henne. – Jeg ble fryst ut fra første stund, skriver hun om saken i egen blogg. 

kultur

Altaværing Rannveig Heitmann, tar et oppgjør med sine reisekamerater etter gårsdagens episode av den populære TV3-realityserien.

– Etter gårsdagens episode av Chartefeber ble det litt av et oppstyr! Etter å ha fått tips om at det står skrevet om meg på en av de andre jentenes blogg, så måtte jeg jo selvfølgelig dra inn selv å ta en titt. Der står det at jeg ikke er så dum som jeg fremstilles på TV. Man trenger jo ikke å være Einstein for å skjønne det da. Jeg er en helt normal og oppegående jente, og er ganske annerledes i virkeligheten enn både hvordan jeg fremstilles på TV, og faktisk også hvordan jeg selv fremstiller meg på bloggen, skriver Rannveig i et blogginnlegg.

  Foto: TV3

MÅTTE FILMES SEPARAT: De andre bloggerne ville ikke filmes sammen med Rannveig Heitmann. TV3 valgte å forholde seg til dette.

– Rottet seg sammen

Hun kommer med krass kritikk mot de andre i reisefølget sitt.

– Under oppholdet vårt på Gran Canaria var samtlige av mitt reisefølge alt annet enn nettopp voksen og reflektert! Jeg ble rett og slett fryst ut fra første stund, skriver Heitmann, som mener de to øvrige bloggerne «rottet seg sammen» mot henne.

Les også:

– Jeg har aldri vært så redd

Charter-Rannveig knakk sammen på skjermen.


Les også:

Charter-Rannveig har blitt mamma

Fikk en liten datter.


Les også:

– Kommer ikke til å beklage meg

Charter-Rannveig hetses etter TV3-premieren.


Nektet å bli filmet med henne

I tillegg hevder Heitmann at de to øvrige bloggerne nektet å bli filmet sammen med henne.

– Så da måtte de filme oss separat hele tiden på grunn av det, skriver Heitmann i blogginnlegget, og tar samtidig et oppgjør med holdningene til de to øvrige bloggerne.

Presseansvarlig Linda Glomlien i TV3, bekrefter at Rannveig opplevde å bli fryst ut av de andre, og at de nektet å bli filmet med Alta-jenta.

– Rannveig var inneforstått med at hun var med på en tv-produksjonen og fortsatte derfor filmingen alene. Etter fem dager ville hun reise hjem , og det fikk hun selvfølgelig lov til, sier Glomlien i en kommentar til Altaposten.