I går hadde TV3s «Charterfeber» premiere. Både Rannveig Heitmann fra Alta og Christin Mattilakken Røde fra Langfjorden deltar i programmet.

Rannveig Heitmann forteller på sin blogg at hun har fått variable tilbakemeldinger på sin innsats på skjermen.

– Jeg ser det hagler inn stygge kommentarer om hvor dum jeg er, skriver Heitmann på egen blogg.

Hun forklarer at det faktum at hun var høygravid under innspillingen, gjorde at det ble som det ble.

– Det var også en hel del personlige ting som gjorde at humøret mitt var som det var, den egentlige grunnen til at jeg reiste hjem fra innspillingen av Chartefeber før tiden. Og det kommer dere aldri til å få vite, fordi det rett og slett er veldig privat for meg og mine. Det kommer blant annet ikke med at jeg står og gråter og gråter i telefonen til både mamma og kjæresten min pga. jeg følte at jeg var på helt feil plass til helt feil tidspunkt, med helt feil folk, skriver altaværingen.

Hun er tydelig på at hun ikke vil beklage sin oppførsel på skjermen.

– Jeg synes ikke jeg har gjort noe galt, jeg blir bare framstilt litt annerledes enn det jeg er! Jeg kommer overhodet ikke til å beklage meg for noen som helst, da jeg ikke har noen grunn til å gjøre det heller, melder Alta-jenta.

Det var rett i underkant av 250 000 seere på premieren av realityserien.

– Nå er vi for alvor i gang med høsten, og dette er hyggelige tall for oss. Charterfeber er en sterk TV3-klassiker som sprudler av energi og folkelige festligheter, og som tydeligvis var et kjærkomment gjensyn for seerne. Vi må helt tilbake til 2009 for å finne en bedre sesongpremiere, sier fungerende pressesjef i TV3 Line Vee Hanum til Dagbladet.