Lars Richard Olsen"/>

Hør rock på Altaposten.no

Altapostens nettside presenterer Gigant og Aronnesrockbandene.

kultur

Fra i dag av og i tiden framover skal Altaposten.no legge ut låtene som er spilt inn under prosjektet Gigant i Alta. I to uker har ungdomsband fra hele fylket jobbet med profesjonelle produsenter og spilt inn sine låter gratis på Huset.

Første band ut på nettsidene våre er bandene Sixx og Vor.

Førstnevnte band er fra Alta og Mazé. Jente heter Miriam Akkouche (vokal), Amina Akkouche (bass), Nadia Akkouche (trommer) og Kine Sara (gitar). Som du skjønner er det snakk om søstre som sammen med venner har startet rockeband.

Gjengen forteller at de er dødsseriøse på musikkfronten og sier at låta Positive & Negative er en låt full av pumpende gitarer, bass og trommer.

- Tenk Paramore men mer hardcore, forteller jentene.

Det andre bandet vi presenterer i dag heter Vor og stiller med låta Spring med mæ. Emil Kollstrøm, Jørgen Andersen, Endre C. Hoff, Mikael P. Jacobsen og Frida Virtanen bor alle på ulike deler av landet, men lager musikken sammen over nettet.

Gjengen har nylig kommet sammen for å lage musikk, men da Altaposten var innom i forrige uke var kvaliteten utvilsomt solid tilstede.

Altaposten.no bringer dere flere låter fra fylkets unge talenter neste uke.

  • Hør låtene til bandene Sixx og Vor ved å klikke på spilleren øverst i saken.
Relaterte saker:

Altaposten ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk og lovverk. Vi krever at du bruker ditt egentlige navn og oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger.

Rolf Edmund Lund, ansvarlig redaktør

kultur