Rolf Edmund Lund"/>

Flere bluesnavn

Knut Reiersrud og Reidar Larsen er klar for Alta soul- og bluesfestival.
kultur

Det betyr at festivalen blir adskillig mer blå enn man først har fått inntrykk av. Festivalen har vært klar på at de må ha plakathelter som trekker folk, men ønsker å beholde sjelen.- Jeg er veldig glad for at disse navnene er i boks, sier festivalsjef Stig Anton Eliassen.

- Dette er nemlig navn som virkelig appellerer til bluesfoten.New Orleans-følelse

Reidar Larsen og hans band Storyteller er kjent for sugende boogie woogie, nesten så man blir hensatt til å være midt i New Orleans. Knut Reiersrud er kjent som en magiker med gitarene, og mange husker garantert hans konserter fra Kjeller´n.

Ikke nok med det; den unge britiske gitaristen Krissy Matthews imponerte kolossalt da han gjestet festivalen for noen år tilbake, med pappa i bandet. Nå er han signert for en ny opptreden i Alta.

Fra før er Mari Boine, Kurt Nilsen, deLillos, Stacie Collins, Hans Bolandsås, Bergen Bluesband og duoen Erik & Kriss meldt til årets festival som arrangeres i Alta sentrum 2.-5. juni.

Altaposten ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk og lovverk. Vi krever at du bruker ditt egentlige navn og oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger.

Rolf Edmund Lund, ansvarlig redaktør

kultur