Lars Richard Olsen"/>

Sirkus Slincraze

Máze-rapperen tok med vennene på scenen, og for en oppvisning det ble.

6

Fakta:


Konsert: Slincraze

Lørdag

BakteharjiAnmeldelse

Med hjelp av hip hop-danserne Undefined og en uendelig strøm av gjesteartister ble det en opptur uten stans da Slincraze inntok scenen påskeaften. Vi var på forhånd advart om at det skulle bli bra, men var ikke forberedt på intensiteten og kvaliteten på det som møtte oss i idrettshallen.Elling på samisk

Kvelden representerte rapperens comeback og plateslipp etter å ha tatt en pause fra scenen. I mellomtiden har Slincraze tenkt og filosofert over livet og fått noen nye venner. Alt dette ble åpenbart på scenen der blant annet Elling fra Gatas Parlament dukket opp.

Det var rett og slett imponerende hvor mange gjesteartister som tok turen innom denne kvelden. Og ikke bare var de til stede. Alle ga alt for å gi Slincraze og den nye plata en pangstart. Elling rappet på samisk. Hardt og presist. Uttalen hadde han også jobbet hardt med.

Publikum jublet, og da glow sticks ble kastet ut fra scenen ble det sirkus både på gulvet og oppe på scenen. Det var nok flere enn undertegnede som fikk lyst til å smake på plata.

Metallrap

Tidligere på kvelden, under Sami Grand Prix, var Slincraze og Intrigue-vokalist Kai Somby et av pauseinnslagene med låta Neavri. Kombinasjonen av rap og metall gjorde en reprise under Slincrazes hovedkonsert, og det funket som bare det. Himmel og helvete møttes i låta som hadde religiøse overtoner.

Også Ann Mari Andersen dukket opp på scenen i remixen av MGP-låta Ándagassii. Også Eskilla og Ovlla, som også bidrar på plata kom på scenen.

Og gjestene strømmet på mens Slincraze fyrte publikum mer enn vi hadde trodd var mulig. Blant publikum var både voksne og unge. Vår en egen gudfar av rap har virkelig grep om melodier, og omgitt av venner, dansere og allsyngende fans ble dette undertegnedes høydepunkt under årets påskefestival.Relaterte saker:
Utforsk tema:

Altaposten ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk og lovverk. Vi krever at du bruker ditt egentlige navn og oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger.

Rolf Edmund Lund, ansvarlig redaktør

Anmeldelse