Direkte fra Radio Altas morgensending.

Radio Alta tirsdag 14. januar

Opptak: Er Eskil vårt nye Idolhåp?

Mandag startet Idol opp igjen på Tv2, og som mange ganger før har vi sterke deltakere fra Alta, og vi skal treffe han idag. Alta IF er igang med sesongoppkjøringen, og Frank Halvorsen var på trening og intervjuet Altas nye trener Vidar Johnsen. Vi skal også ringe brøytebilsjåfør Ronny Møllenes, og høre hvordan de siste dagene med mye snø har vært.

Les mer om samme tema
 
Redaktøren anbefaler
 

Altaposten ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk og lovverk. Vi krever at du bruker ditt egentlige navn og oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger.

Rolf Edmund Lund, ansvarlig redaktør
Leses nå