Erlend Hykkerud"/>

Stoppet tapsrekka

Vegard Braaten satte inn sitt fjerde mål for sesongen på overtid, da Alta slo Hødd 2-1.
Lokalt

Selv om Alta startet offensivt i førsteomgang stod det 0-0 til pause. I andre omgang startet altaguttene like offensivt, og Altas nyervervelse Aldin Softic gav bortelaget ledelsen etter en corner. Etter ledermålet tok hjemmelaget mer over og fikk utligningen i det 74. minutt. Men to minutter på overtid fikk publikum på Høddvoll seg en real kalddusj da Vegard Braaten satte inn seiersmålet. Dermed klatret Alta-herrene ett hakk opp på tabellen, ettersom Kongsvinger tapte hjemme mot Nybergsund Trysil. De har nå like mange poeng som dagens motstander, men ligger under streken på grunn av dårligere målforskjell.

Kan plukke flere poeng

Alta IF-kaptein Jan Egil Brekke var tilbake på banen etter skade, og startet kampen på Høddvoll. Han var godt fornøyd med at tapsrekken ble brutt på ni kamper.

– På slutten begynte jeg å bli fornøyd med ett poeng, men ingenting er bedre enn et seiersmål på overtid, forteller en meget godt fornøyd Jan Egil Brekke.

– Akkurat nå føler jeg mer ro enn før kampen. Vi har nå ni poeng og ett lag bak oss på tabellen. Nå føler jeg at vi kan plukke flere poeng videre. Vi skal ta å nyte denne seeren i dag og i morgen, før fokuset rettes mot kampen mot Sparta Sarpsborg neste helg, avslutter Alta IF-kapteinen.

Kampfakta

Hødd-Alta 1-2 (0-0)

0-1 Aldin Softic (53)

1-1 Erik Sandal (74)

1-2 Vegard Braaten (90)

Gule kort: Finn Erik Stavseng, Hødd. Aziz Idris, Thomas Andersen og Vidar Nogva, Alta.

Dommer: Dag Vidar Hafsås

Tilskuere: 883

Les alt om den viktige seieren i mandagens papirutgave.