- Mika var en flott elev

Gode minner dukket opp da Mika besøkte ungdomsskolen i hjembygda.

Restplassen

Tradisjonen tro inviterte Rafsbotn skole sine tidligere elever til reunion. Mika, Åsta, Kamilla, Miriam og Jøran tok derfor turen til hjembygda. Her hadde niende klasse ordnet klart pizza og brus, tidligere lærere var også tilstede. Mikas musikklærer fra ungdomsskolen, Anders, hadde bare gode ord om sin tidligere elev. Han var heller ikke overrasket over Mikas prosjekt med restplassen, helt i tråd med den Mika han kjenner fra skolen.

Gjennom russebilen Restplassen har Mika Josefine Hætta gitt russ uten egen russebil en mulighet til å feire på lik linje med resten av årets russekull. Bilen har hun og familien pusset opp og bygd om selv. Gjennom web-serien Restplassen som følger Mikas russefeiring, har vi blitt kjent med konseptet. Det er imidlertid flere hensikter, overskuddet etter ombyggingen skal gå til «Kenya barnehjelp».

Hvordan skal Mika få bilen klar til russetiden? Se episode 1 av restplassen!

 

Hvordan i alle dager skal Mika bli ferdig i tide. Se episode 2

 

Mika, Aminda og Tomine drar på tryvann. Se på episode 3

Restplassen bærer preg av russetiden. Se episode 4

 

Følg også Altapostens web-tvserie! http://www.altaposten.no/lokalt/Nett-tv/restplassen/

 
Utforsk tema:

Altaposten ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk og lovverk. Vi krever at du bruker ditt egentlige navn og oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger.

Rolf Edmund Lund, ansvarlig redaktør

Restplassen