Episode 3:

– Vi var VIP-gjester

Full bil og fest på Tryvann for Mika, Tomine og Aminda

Mika, Aminda og Tomine drar på tryvann. Se på episode 3

Restplassen

Norges største russetreff Tryvann er en happening for russ fra hele landet og som eneste russebil fra Alta dro Restplassen avgårde.

Det ble en kjedelig start for gjengen, bestående av Alta- og Hammerfestruss, for da de ankom Tryvann hadde de fått den verste plassen. Det gikk likevel ikke lang tid før Mika fikk ordnet seg ny plass, plassen der alle ønsker å få innpass; Vanland. Så kunne festen begynne og det gikk ikke lang tid før restplassen var full, av både kjente og ukjente.

Se episode 3 av restplassen øverst på siden.

Mika Josefine Hætta bestemte seg for å lage en russebil, åpen for alle russ som ikke tilhører en bil. Dermed ble restplassen kjøpt inn. I flere måneder har hun, faren og kjæresten jobbet med å gjøre bilen klar og 1.mai kunne festen endelig begynne. Gjennom web-tvserien, Restplassen, skal vi følge Mika gjennom russetiden.


Se også de forrige episodene:

Episode 1 Bli med på russetiden

Episode 2 Hvordan skal Mika bli klar til russetiden?

Utforsk tema:

Altaposten ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk og lovverk. Vi krever at du bruker ditt egentlige navn og oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger.

Rolf Edmund Lund, ansvarlig redaktør

Restplassen