Kristoffer Halvorsen langt framme i Kroatia

Kristoffer Halvorsen fra Uno-X-laget ble nummer tre i massespurten på 1. etappe i et etapperitt på sykkel i Kroatia. Markus Hoelgaard hevdet seg også.

Kristoffer Halvorsen ble nummer tre på åpningsetappen i Cro Race i Kroatia. Her under sommerens NM. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB 

NTB Sport

Halvorsen ble slått bare av tyske Phil Bauhaus (Bahrain-Victorious) og nederlandske Olav Kooij (Jumbo-Visma) i spurten etter 237 kilometer fra Osijek til Varazdin.

Bonussekunder gjør at han er treer i sammendraget bak de to nevnte. Hoelgaard, som var beste norske i helgens landeveisritt i VM, sikret seg bonussekunder underveis og er nummer fire.

Det var første etappe av seks i rittet som blir det norske Uno-X-lagets siste for sesongen. Det omfatter seks etapper og avsluttes søndag i Zagreb.

Tobias Foss fra Jumbo-Visma ble i sitt comeback etter ribbeinsskaden som kostet ham VM-deltakelse nummer 40, med samme tid som vinneren.

Anders Skaarseth ble nest beste nordmann på etappen med 12.-plass, mens Søren Wærenskjold ble nummer 29 og Markus Hoelgaard nummer 32.

(©NTB)