Ødegaard på benken da Real Madrid vant

Etter å ha startet Real Madrids to første seriekamper i høst måtte Martin Ødegaard følge hele oppgjøret fra benken da Valladolid ble slått 1-0 onsdag.

Valladolid-spillerne ropte forgjeves på offside etter at Vinicius Junior scoret Real Madrids vinnermål. Framspillet kom fra to motspillere. Foto: Manu Fernandez, AP / NTB scanpix 

Det var et Real Madrid-lag uten Martin Ødegaard som møtte Valladolid i sin tredje seriekamp for sesongen. Foto: Manu Fernandez, AP / NTB scanpix 

NTB Sport

Zinedine Zidanes menn slet med å bryte ned Valladolid, og treneren gjorde tre bytter et snaut kvarter etter pause. Inn kom Dani Carvajal, Marco Asensio og Vinicius Junior, og det var sistnevnte som skulle score det avgjørende målet.

I det 65. minutt kranglet brasilianeren ballen inn til Federico Valverde, som sendte den videre i retning av Karim Benzema. Så langt kom den ikke, for Valladolid-spillerne Raul Carnero og Javi Sanchez hadde hver sitt mislykkede forsøk på å klarere. De fikk ballen bort fra Benzema, men sendte den rett til Vinicius Junior, som scoret.

Målscoreren sto i offsideposisjon, men Valladolid-spillerne ropte forgjeves på dommerhjelp ettersom det var de som hadde spilt ballen til ham.(©NTB)