Monica Knudsen gir seg som trener for Vålerenga – blir utviklingssjef

Vålerenga-trener Monica Knudsen, som for tiden er sykmeldt av helsemessige årsaker, bytter stilling fra hovedtrener til utviklingssjef med umiddelbar virkning.

Monica Knudsen gir seg som VIF-trener. Her avbildet i toppseriekampen mellom Vålerenga og Lillestrøm i vår. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix 

NTB Sport

Eli Landsem tar over ansvaret som hovedtrener ut sesongen, mens Knudsen trer etter eget ønske inn i stillingen som utviklingssjef for Vålerenga, melder klubben i en pressemelding.

– Jeg har hatt gleden av å lede A-laget de to siste sesongene. Det har vært et givende og hardt arbeid, og det er selvfølgelig tilfredsstillende å oppleve at klubben er veldig nær målsettingen om å etablere seg som et av Norges beste lag. Nå venter imidlertid nye oppgaver som jeg gleder meg veldig til å ta fatt på, sier Knudsen.

Den avgåtte treneren har hatt ansvaret for Vålerengas kvinnelag siden 2017 og ledet laget til seriesølv og cupfinale i årets sesong. I cupfinalen møter de erkerival Lillestrøm, som Knudsen ledet til seriegull i 2012, 2014 og 2015.

(©NTB)