søndag 22.09 2019

Mistanke om russisk manipulasjon vil dominere mandagens WADA-styremøte

Åtte måneder etter at WADA omsider fikk tilgang til det russiske antidopinglaboratoriets database skal det være begrunnet mistanke om at datamanipulasjon.

Iran vil legge fram plan for Persiabukta

Iran vil i FN denne uka legge fram en plan for å styrke sikkerheten i Persiabukta, opplyser landets president Hassan Rouhani.

Al-Shabaab angrep militærbase i Somalia

Minst 18 mennesker ble drept da opprørere fra islamistgruppa al-Shabaab angrep en militærbase sør i Somalia natt til søndag.

Ti omkom i påkjørsel i Kina

Ti mennesker mistet livet og 16 andre ble skadd da en lastebil kjørte inn i en menneskemengde på et marked sør i Kina søndag, opplyser politiet.

Israels president innkaller til regjeringssamtaler

Israels president Reuven Rivlin innkalte søndag partilederne for å finne ut hvem som bør få oppdraget med å danne ny regjering.

Fem år siden Houthi-opprørerne grep makten i Jemen

Fem år har gått siden den sjiamuslimske Houthi-militsen rykket inn i Jemens hovedstad Sana og overtok makten.

FN ber Saudi-Arabia følge opp houthienes fredsgest

FN ber Saudi-Arabia trappe ned krigføringen mot Houthi-opprørerne i Jemen, som i helgen varslet stans i sine angrep mot saudiarabiske mål.

Kjempekamp av Zuccarello, scoring og to målgivende i oppkjøringskamp

Mats Zuccarello herjet for Minnesota Wild i nattens oppkjøringskamp før NHL-sesongen. Han scoret og hadde to målgivende i 4-3-seieren over Colorado Avalanche.

FN har klimautslipp som et lite land

FN-systemet og dets over 40.000 ansatte har like store klimautslipp som et lite land.

22 omkom i bussulykke i Pakistan

22 mennesker omkom og 15 ble skadd da en buss kjørte utfor en bratt og svingete vei i fjellene nordvest i Pakistan søndag.

Kvinne reddet opp fra sjøen i Oslo – to personer sett løpe fra stedet

En kvinne i 20-årene ble natt til søndag reddet opp fra sjøen ved Tjuvholmen i Oslo. Hun har forklart at en mann kastet henne i sjøen. To menn har meldt seg.

Sri Lanka oppretter kommisjon som skal undersøke terrorangrepet

Sri Lankas president Maithripala Sirisena har utnevnt en kommisjon som skal gjennomføre en ny undersøkelse av terrorangrepene på Sri Lanka.

Nye demonstrasjoner mot Egypts president

Hundrevis av mennesker deltok i demonstrasjoner mot president Abdel-Fattah al-Sisi i Suez lørdag kveld. Sikkerhetsstyrker brukte tåregass, sier demonstranter.

Nytt jordskjelv i Albania

Like over midnatt til søndag ble det registrert et etterskjelv med styrke på 4,8 i Albania. Det er ikke blitt meldt ytterligere ødeleggelser.

lørdag 21.09 2019

MC-fører til sykehus i luftambulanse etter ulykke i Spydeberg

En mann i 20-årene ble fløyet med luftambulanse til Ullevål sykehus med ukjent skadeomfang etter en trafikkulykke i Spydeberg lørdag ettermiddag.

Barcelona og Messi snublet mot Granada

Barcelona gikk på sesongens annet tap etter 0–2 borte mot Granada. Med seieren rykket hjemmelaget opp til tabelltopp i La Liga.

Overtidsscoring av Berge da Genk snudde og slo Ingebrigtsens Oostende

Sander Berge scoret sitt første ligamål for Genk da de søndag slo Oostende med Kåre Ingebrigtsen ved roret med 3-1.

Demonstrasjon mot politivold i Rio de Janeiro

Hundrevis av beboere i en av Rio de Janeiros største slumområder protesterte lørdag mot politivold etter at en åtteåring ble drept under en politioperasjon.