Slik får du tilgang til Pluss

Kundeservice

Altaposten Pluss er et ekstra-tilbud til våre abonnenter. Ved å logge deg på her vil du få tilgang til eksklusive artikler og kundeklubb – i tillegg til at vi i anledning Pluss-lanseringen også har «oppgradert» eAvisa. Denne er tilgjengelig for alle abonnenter, om du er komplett- eller digitalkunde. eAvisa kan du lese den på datamaskinen din, lesebrettet eller mobilen.

Her finner du eAvisa vår

Les abonnemetsvilkårene her

Slik får du tilgang
For å få tilgang til eAvisa vår og til de øvrige Pluss-produktene våre, trenger du en SPiD-konto. Denne må også knyttes opp mot ditt abonnement. Om du følger gjennomgangen under, skal vi forsøke å hjelpe deg inn. Får du problemer eller trenger hjelp til å lage SPiD-konto og lese eAvisen, hjelper vi deg gjerne. Ved behov kan du kontakte oss på: abonnement@altaposten.no, ringe vårt kundesenter på telefon 78 45 67 01 eller komme innom oss.
Har du abonnement på Altaposten men ikke SPiD-konto? Klikk her
Har du SPiD-konto og abonnement på Altaposten? Klikk her
Har du allerede SPiD-konto og ønsker å kjøpe abonnement? Klikk her

Ser du ikke Altaposten-abonnementet på Min Side?
Hvis du får logget på SPiD, men ikke ser dine abonnement på Min Side, kan du hente inn disse i etterkant, ved å trykke på «Søk opp mitt abonnement» (se skjermbildet under). Følg deretter anvisningen.
Kundenummeret kan du få tilsendt på sms ved å legge inn mobiltelefonnummeret ditt. NB: Dette krever at mobilnummeret er registrert i ditt abonnement.

Kjente problemer
For å få knyttet sammen SPiD-kontoen din og abonnementet ditt må samme mailadresse være registrert hos Altaposten og ved opprettelse av SPiD-konto. Om de to mailadressene ikke sammenfaller anbefaler vi at du tar kontakt med kundesenteret på 78 45 67 01, så vil vi hjelpe deg for å få dette til.