Slik får du tilgang til Pluss

Kundeservice

Altaposten Pluss er et ekstra-tilbud til våre abonnenter. Ved å logge deg på her vil du få tilgang til eksklusive artikler og kundeklubb – i tillegg til at vi i anledning Pluss-lanseringen også har «oppgradert» eAvisa. Denne er tilgjengelig for alle abonnenter, om du er komplett- eller digitalkunde. eAvisa kan du lese den på datamaskinen din, lesebrettet eller mobilen.

Her finner du eAvisa vår

Les abonnemetsvilkårene her

Slik får du tilgang
For å få tilgang til eAvisa vår og til de øvrige Pluss-produktene våre, trenger du en SPiD-konto. Denne må også knyttes opp mot ditt abonnement. Om du følger gjennomgangen under, skal vi forsøke å hjelpe deg inn. Får du problemer eller trenger hjelp til å lage SPiD-konto og lese eAvisen, hjelper vi deg gjerne. Ved behov kan du kontakte oss på: abonnement@altaposten.no, ringe vårt kundesenter på telefon 78 45 67 01 eller komme innom oss.
Har du abonnement på Altaposten men ikke SPiD-konto? Klikk her
Har du SPiD-konto og abonnement på Altaposten? Klikk her
Har du allerede SPiD-konto og ønsker å kjøpe abonnement? Klikk her

Ser du ikke Altaposten-abonnementet på Min Side?
Hvis du får logget på SPiD, men ikke ser dine abonnement på Min Side, kan du hente inn disse i etterkant, ved å trykke på «Søk opp mitt abonnement» (se skjermbildet under). Følg deretter anvisningen.
Kundenummeret kan du få tilsendt på sms ved å legge inn mobiltelefonnummeret ditt. NB: Dette krever at mobilnummeret er registrert i ditt abonnement.

Kjente problemer
For å få knyttet sammen SPiD-kontoen din og abonnementet ditt må samme mailadresse være registrert hos Altaposten og ved opprettelse av SPiD-konto. Om de to mailadressene ikke sammenfaller anbefaler vi at du tar kontakt med kundesenteret på 78 45 67 01, så vil vi hjelpe deg for å få dette til.

Altaposten ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk og lovverk. Vi krever at du bruker ditt egentlige navn og oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger.

Rolf Edmund Lund, ansvarlig redaktør

Kundeservice