Pluss-innlogging for deg som allerede har SPiD-konto og Altaposten-abonnement

Kundeservice

Altapostens påloggingsmodul for eAvisa og Pluss-seksjonen heter SPiD. SPiD brukes av blant andre finn.no, VG+, Aftenposten, Adresseavisen og mange andre aviser og tjenester. Hvis du har en SPiD-konto, kan du logge deg inn via menyvalget helt øverst, til venstre, på altaposten.no.

Her finner du flere valg som gjør deg i stand til å opprette konto eller logge inn på SPiD, lese Avis og lignende. Disse innloggingspunktene finner du igjen i menyen, som nå er lokalisert øverst til høyre i den nye toppen vår.

Etter at du har logget deg inn på SPiD (hvis du ikke husker passordet, bruk funksjonen «Glemt passord») må du knytte sammen Altaposten-abonnementet ditt med SPiD-kontoen din. Dette trenger du bare å gjøre én gang – etter at koblingen er opprettet logger du deg inn på Pluss/eAvis ved hjelp av SPiD-konto og SPiD-passordet ditt.

Når du er innlogget kan du klikke her for å koble sammen din nye spid-konto og ditt Altaposten abonnement.

Vi gjør OBS på på at dette kun lar seg gjøre om ditt mobiltelefonnummer er knyttet opp mot ditt abonnement, eller om du har ditt kundenummer og postnummer tilgjengelig.

Dersom mobilnummeret ditt ikke er knyttet opp mot ditt abonnement ber vi deg kontakte kundesenteret vårt på kundesenter@altaposten.no eller 78 45 67 01. Telefonen er betjent mandag til fredag mellom 08.00 og 15.30.

Gratulerer, du er nå innlogget på Altaposten Pluss

Får du logget på med en SPiD-konto som du allerede har, og hvis dine abonnement allerede ligger knyttet til SPiD-kontoen på Min Side, er alt OK. Da kan du gå direkte videre til eAvisa eller bruke MinSide til omadressering, melde leveringsavik, bestille nye produkter osv.

Altaposten ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk og lovverk. Vi krever at du bruker ditt egentlige navn og oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger.

Rolf Edmund Lund, ansvarlig redaktør

Kundeservice