Pluss-innlogging for abonnenter uten SPiD-konto

Kundeservice

Altapostens påloggingsmodul for eAvisa og Pluss-seksjonen heter SPiD. SPiD brukes av blant andre finn.no, VG+, Aftenposten, Adresseavisen og mange andre aviser og tjenester. Hvis du har en SPiD-konto, kan du logge deg inn via menyvalget helt øverst, til venstre, på altaposten.no.

Her finner du flere valg som gjør deg i stand til å opprette konto eller logge inn på SPiD, lese Avis og lignende. Disse innloggingspunktene finner du igjen i menyen, som nå er lokalisert øverst til høyre i den nye toppen vår.

Slik oppretter du SPiD-konto

Dersom du IKKE har en SPiD-konto fra før må du opprette en ny. Dette kan du gjøre på flere måter. Om du for eksempel velger «Logg inn»-merket øverst til venstre i toppmenyen, kommer du til en innloggingsskjerm. Her kan du velge «Opprett bruker».

Deretter fyller du ut e-postadressen du ønsker å bruke.
Vi gjør OBS på at e-postadressen må verifiseres senere i prosessen, denne må derfor være reell.

Ved å åpne tilsendt e-post og klikke på medfølgende lenke, verifiseres e-post adressen din, og du sendes videre til forsiden på altaposten.no som innlogget SPiD bruker. Teksten «logg inn» øverst på siden vår er nå erstattet med teksten Hei, [ditt fornavn].

Når du så er innlogget klikker du her for å koble sammen din nye SPiD-konto og Altaposten-abonnementet ditt.

Vi gjør OBS på på at dette kun lar seg gjøre om ditt mobiltelefonnummer er knyttet opp mot ditt abonnement, eller om du har ditt kundenummer og postnummer tilgjengelig.

Dersom mobilnummeret ditt ikke er knyttet opp mot ditt abonnement ber vi deg kontakte kundesenteret vårt på kundesenter@altaposten.no eller 78 45 67 01. Telefonen er betjent mandag til fredag mellom 08.00 og 15.30.

Får du logget på med en SPiD-konto som du allerede har, og hvis dine abonnement allerede ligger knyttet til SPiD-kontoen på Min Side, er alt OK (se bilde under for eksempel). Da kan du gå direkte videre til eAvisa eller bruke MinSide til omadressering, melde leveringsavik, bestille nye produkter osv.

Altaposten ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk og lovverk. Vi krever at du bruker ditt egentlige navn og oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger.

Rolf Edmund Lund, ansvarlig redaktør

Kundeservice